logo

Over Ons

Glas Corporate Design in Fashion

Totaalconcepten in Corporate Fashion,

Promotie Kleding en Interieur Textiel

Onze Evolutie

Creativiteit

In 20 jaar tijd hebben we ons ontwikkeld van creatief fashion designer naar aanbieder van totaalconcepten in corporate fashion en promotiekleding. Een aantal markante highlights die ons groeiproces illustreren staan hieronder in de tijdlijn.

With the new day comes new strength and new outfits.

Landgoed Willibrordus, bruisende plek achter de Noord-Hollandse duinen. Stimulerend voor onze creativiteit en tegelijkertijd aangenaam down to earth. Hier werken wij met buitengewoon plezier voor onze groeiende klantenkring.

 • 2019

  En verder!

  Glas Corporate Design in Fashion is klaar voor de toekomst. Met de uitbreiding van ons team kunnen wij alle wensen vertalen in prachtige zakelijke kledinglijnen en blikvangende promotiekleding.
 • 2017

  Hotel TwentySeven

  Hotel TwentySeven op de Dam in Amsterdam opent met een luxe totaalconcept. Onze bijdrage hieraan: ontwerp en productie van alle bedrijfskleding, van housekeeping tot butler, plus de zwarte brigade van inpandig sterrenrestaurant Bougainville.
 • 2015

  Jeugdbescherming Regio Amsterdam

  De vestigingen van Jeugdbescherming Regio Amsterdam verhuizen naar één groot pand aan de Overschiestraat. Om de herkenbaarheid te verhogen, ontwerpen wij casual outfits met een toegankelijke uitstraling.
 • 2013

  Verhuisd naar Willibrordus Business Centrum

  Standplaats Heiloo. We groeien letterlijk uit ons jasje. In het Willibrordus Business Centrum vinden we de perfecte inspirerende locatie voor ons atelier/office.
 • 2013

  CORPUS Reis door de Mens

  We verzorgen de bedrijfskleding voor CORPUS Reis door de Mens in Leiden. In 2019 is deze lijn vernieuwd in een 2.0 versie met spectaculaire prints van bloedcellen en dna-moleculen.
 • 2010

  Underberg

  Voor de producent van kruidenbitter Underberg ontwerpen we een party-stropdas. Hiervan worden 7000 stuks geproduceerd als giveaway in een 9-pack Underberg.
 • 2006

  Keukenhof

  In opdracht van Keukenhof in Lisse ontwerpen wij zowel eyecatching kostuums voor de ‘Jacoba’s’ als de bedrijfskleding voor de 200 medewerkers.Timeline tab content
 • 2003

  Verhuisd naar Alkmaar

  Standplaats Alkmaar. Dichterbij onze roots vinden we een mooi atelier. Onze projecten worden steeds omvangrijker en daarom verleggen we de productie deels naar het buitenland.
 • 1999

  Lovers Rail

  Onze eerste opdracht in bedrijfskleding. Voor Lovers Rail kleden we de stewards en machinisten van de Keukenhof Express en de lijn Amsterdam-Haarlem-IJmuiden. Aansluitend verzorgen we design en productie voor de bedrijfskleding van Hotel The Toren, 4* boutiquehotel op de Keizersgracht in Amsterdam.
 • 1994

  Start

  José Glas start als freelance ontwerper voor verschillende modelabels. Dit doet ze vanuit een prachtig bedrijfsverzamelgebouw aan de Zamenhofstraat in Amsterdam.

Maak kennis met ons team

...ons enthousiaste, creatieve en mooie team...

Een klein beetje aandacht maakt een groot verschil en van ons krijgt u alle aandacht.

José

Eigenaar en ontwerper

José

De oprichter, tevens het creatieve brein van Glas CDiF, begon haar carrière op de Modeacademie in Amsterdam. Ging vervolgens aan het werk bij diverse modebedrijven en ontwikkelde een lijn voor corporate- en promotiefashion.
Reizen en cultuur zijn belangrijke inspiratiebronnen.

Saskia

Salesmanager

Saskia

Een echte netwerker en verbinder, en is daarmee van doorslaggevend belang voor het groeiende succes van Glas Corporate Design in Fashion. Heeft als salesspecialist veel vlieguren in de modebranche op haar naam en is nog altijd een verkoper die de mens op de eerste plaats zet.
Haar motto: zonder inspanning geen ontspanning.

Linda

Hoofd Productie

Linda

Verantwoordelijk voor het complexe proces van productie en levering. Daar moet je het hoofd koel bij kunnen houden en dat kan zij als geen ander. Heeft naast corporate fashion een tweede creatieve passie: schilderen. Hierin kan zij haar ei volledig kwijt.

Imara

Creatief Tekenaar

Imara

De digitale whizzkid van Glas Corporate Design in Fashion. Vertaalt 2D-ontwerpen naar digitale presentaties en daar worden onze opdrachtgevers altijd bijzonder gelukkig van.