logo

Corporate Fashion

Hotel TwentySeven

Hotel TwentySeven is een prachtig 5-sterren hotel in hartje Amsterdam. Onze bijdrage aan dit totaalconcept: het ontwerpen en produceren van alle bedrijfskleding in het hotel. Van housekeeping tot butler. Ook de zwarte brigade van het eigen restaurant Bougainville (met Michelinster) hebben wij stijlvol aangekleed.

Special Prints

Voor bedrijven die hun Corporate Fashion willen personaliseren of een unieke twist willen geven ontwerpen wij de mooist prints en dessins voor zowel de voering als de buitenstof.In dit portfolio een selectie van voorbeelden voor hotellerie, restaurants, casino's en voor schorten en sloven. De mogelijkheden zijn eindeloos en onze klanten bedenken soms hun eigen print en/of wij ontwerpen de mooiste prints voor hen. Hierbij gebruiken wij de beste materialen met een zeer brede collectie in soort en kwaliteit stoffen.

Banks Mansion

Banks Mansion is een statig, luxe hotel met art deco elementen. Voor de front- en backoffice staf ontwierpen wij comfortabele kleding in lijn met de stijl van dit 4*hotel. Bij deze opvallende corporate fashion, met art deco-geïnspireerde details, dragen de medewerkers een witte Nike sneaker.

CORPUS Reis door de mens

Een mooie aanvraag voor een bijzonder museum. Na een eerdere kledinglijn te hebben gelanceerd, mochten we deze in 2019 vernieuwen voor de 150 personeelsleden. De wens was een meer casual look. Het werd een zwart overhemd, gilet en chino broek. Bijzonder detail in het geheel is de door ons ontworpen print van bloedcellen op het gilet.

Hago Next

Hago Next is een sociaal innovatief schoonmaakbedrijf dat werkzaamheden vooral uitvoert tijdens kantooruren. MVO staat hoog in het vaandel en de inzet van de medewerkers krijgt hierdoor meer waardering. De door ons ontworpen comfortabele blauw/turquoise bedrijfsoutfits, geven een sjieke en exclusieve uitstraling en verhogen het gevoel van eigenwaarde bij de dragers. Frisse turquoise blouses met gilets en pantalons in donkerblauw met turquoise details. Aan alles is gedacht om een exclusief karakter en uitstraling te geven aan de kleding met behoud van de praktische eigenschappen en draagbaarheid. De riem, telefoontasje en shawl maken het outfit compleet.

Quarter Offices

Quarter Offices huisvest een mix van ondernemingen. In de gedeelde ruimtes van de drie grote kantoorpanden hangt een relaxte vibe. De aankleding van de receptie moest hier naadloos op aansluiten, vandaar de keuze voor een eigentijdse, sportieve look.

World Trade Centrum

De servicepoints van het WTC vormen een onmisbare schakel tijdens een bezoek aan het WTC. De medewerkers zijn herkenbaar aan een mooi belijnd, wit jasje met gilet, dat wordt gedragen op een donkerblauwe basis. Opvallend detail in het geheel is het speciaal ontworpen WTC-sjaaltje.

Jeugdbescherming

Wat begon met een vraag voor een uniforme sjaal, werd uiteindelijk een complete nieuwe kledinglijn. Om de uitstraling toegankelijk te houden kozen we voor een heldere kleur blauw, met verschillende kleuraccenten in de tops en shawls. Zo zijn de medewerkers van de Jeugdbescherming voor bezoekers duidelijk te herkennen en toch prettig benaderbaar.

Hotel Sebastian’s

Het rijk gestoffeerde interieur van dit 3 sterren boutique hotel komt terug in de door ons ontworpen corporate fashion. Er is gekozen voor een eigentijdse kledinglijn met paarse en bruine crocoprint. Alle divisies van het hotel zijn gekleed in deze nieuwe look: front- en backoffice, housekeeping, bar, technische dienst en ontbijtmedewerkers.