logo

Hotels

Hotel TwentySeven

Hotel TwentySeven is een prachtig 5-sterren hotel in hartje Amsterdam. Onze bijdrage aan dit totaalconcept: het ontwerpen en produceren van alle bedrijfskleding in het hotel. Van housekeeping tot butler. Ook de zwarte brigade van het eigen restaurant Bougainville (met Michelinster) hebben wij stijlvol aangekleed.

Special Prints

Voor bedrijven die hun Corporate Fashion willen personaliseren of een unieke twist willen geven ontwerpen wij de mooist prints en dessins voor zowel de voering als de buitenstof.In dit portfolio een selectie van voorbeelden voor hotellerie, restaurants, casino's en voor schorten en sloven. De mogelijkheden zijn eindeloos en onze klanten bedenken soms hun eigen print en/of wij ontwerpen de mooiste prints voor hen. Hierbij gebruiken wij de beste materialen met een zeer brede collectie in soort en kwaliteit stoffen.

Banks Mansion

Banks Mansion is een statig, luxe hotel met art deco elementen. Voor de front- en backoffice staf ontwierpen wij comfortabele kleding in lijn met de stijl van dit 4*hotel. Bij deze opvallende corporate fashion, met art deco-geïnspireerde details, dragen de medewerkers een witte Nike sneaker.

Hotel Sebastian’s

Het rijk gestoffeerde interieur van dit 3 sterren boutique hotel komt terug in de door ons ontworpen corporate fashion. Er is gekozen voor een eigentijdse kledinglijn met paarse en bruine crocoprint. Alle divisies van het hotel zijn gekleed in deze nieuwe look: front- en backoffice, housekeeping, bar, technische dienst en ontbijtmedewerkers.