logo

Werkwijze

Onze glasheldere manier van werken

De perfecte match van creativiteit en kwaliteit

Kwaliteit

Een perfecte match van kwaliteit en creativiteit

Ervaring

Twintig jaar ervaring in corporate fashion, gecombineerd met een gezonde dosis nieuwsgierigheid naar innovaties.

Ontwerpen

Wij ontwerpen unieke kledingconcepten, zowel voor stijlvolle bedrijfskleding als creatieve promotieactiviteiten

Proces

Van inventarisatie tot nazorg: elke opdracht doorloopt stapsgewijs een transparant en gestroomlijnd proces

Kwaliteit

Onze corporate fashion en promotiekleding leveren de perfecte match van creativiteit en kwaliteit.

Bedrijfskleding van Glas Corporate Design in Fashion valt altijd op. Wij versterken uw bedrijfsidentiteit met onze in het oog springende ontwerpen. Daarnaast begrijpen we heel goed dat bedrijfskleding en promotiekleding voor onze klanten ook gebruiksartikelen zijn. Dus besteden wij net zo veel aandacht aan draagbaarheid, gebruiksgemak en slijtvastheid. En aan onze full-service, niet te vergeten.

Het geheim achter de kwaliteit van onze producten? Heel simpel: we houden alle stappen van het proces in eigen beheer. Daarmee bewaken we ook de vaart in het hele traject. Onze relaties in het productieproces kiezen we zorgvuldig uit; we werken alleen samen met partners die hetzelfde hoge niveau als wij nastreven.

Kledingbedrijven worden meer en meer gestimuleerd om hun producten te verduurzamen. En terecht. Wij van Glas CDiF nemen op dit punt onze verantwoordelijkheid. Door de lange levensduur van onze producten, slim gebruik van materiaal en waar mogelijk de keuze voor duurzame grondstoffen.


Ervaring

Twintig jaar ervaring in corporate fashion, gecombineerd met een gezonde dosis nieuwsgierigheid naar innovaties

Glas Corporate Design in Fashion was een van de eerste bedrijven in Nederland die zich richtte op moderne corporate fashion. Daarmee speelde oprichter/eigenaar José Glas sterk in op vragen uit de markt. Die fijne neus voor nieuwe ontwikkelingen is nog altijd een van de usp’s van ons bedrijf. Duurzaamheid is daarvan de meest actuele.

Na twintig jaar in het vakgebied hebben we een grote klantenkring opgebouwd. Die schat aan ervaring zorgt ervoor dat we elke fashion uitdaging probleemloos kunnen managen. En hoe klein of groot de opdracht ook is, het ontwerpen van een kledinglijn die de klant verrast, blijft de grote drijfveer van ons werk.


Ontwerpen

Wij ontwerpen unieke kledingconcepten, zowel voor stijlvolle bedrijfskleding als creatieve promotieactiviteiten.

Het ontwerpen en realiseren van unieke kledingconcepten is onze expertise. Dit vullen we op diverse manieren in. Uitgangspunt hierbij is altijd de vraag hoe u zich wilt onderscheiden of de markt wilt verrassen. Het antwoord zetten wij vervolgens creatief om in passende bedrijfs- of promotiekleding.

In onze huiscollectie vindt u een uitgebreide range aan corporate-fashionproducten in verschillende styles, die we volledig aan uw wensen aanpassen. Denk hierbij onder meer aan colberts, broeken, jurken, rokken, overhemden, blouses, jassen, jacks, gilets, schorten, shirts, shawls en stropdassen.

Wilt u een corporate-kledinglijn samenstellen die echt niemand heeft? Vanzelfsprekend kunnen wij dat voor u realiseren. Verder kunnen wij speciale prints en stoffen ontwerpen en prachtig borduurwerk laten aanbrengen, geïnspireerd op de branding van uw bedrijf.

Ook onze custom-made kleding, bijvoorbeeld voor een beurs of promotieactiviteit, valt op door pakkend design. We weten het product of de doelstelling daarbij op een doeltreffende en vaak onvergetelijke manier te vertalen.


Proces

Hoe gaat Glas Corporate Design in Fashion voor u te werk? Dit is een kwestie van het doorlopen van een aantal overzichtelijke stappen.

briefing & informatie verzamelen

In een eerste gesprek inventariseren we uw wensen en brengen de situatie van uw bedrijf gedetailleerd in kaart. Daarbij vragen we u het hemd van het lijf, want we willen niets over het hoofd zien. Onze brede ervaring in uiteenlopende branches speelt daarbij een doorslaggevende rol.

schets, advies & offerte

Op basis van alle informatie stellen we voor u een eerste impressie op, inclusief een visualisatie. Natuurlijk krijgt u hierbij ook een prijsindicatie. Schot in de roos? Dan gaan we met elkaar in zee en volgt een plan van aanpak met bijbehorende tijdplanning.

concept & design

In deze fase perfectioneren we het totaalconcept. Ons inlevingsvermogen zetten we volop in om uw organisatie en medewerkers te leren kennen. Zij moeten de kleding tenslotte met plezier dragen en uw bedrijf representeren!

passen & meten

Als alle knopen figuurlijk zijn doorgehakt, worden alle maten geinventariseerd. Wat eerst nog alleen maar een papieren idee was, komt nu echt tot leven. We zien dan altijd dat mensen enthousiast worden en uitkijken naar het moment dat de kleding arriveert.

productie & controle

De productie van onze kleding vindt plaats in Europa. Kleine opdrachten worden in Nederland uitgevoerd, voor grotere opdrachten werken we nauw samen met ateliers in Zuid-Europa.
Zij hebben vakmensen in dienst en voldoen volledig aan de hoge eisen die wij stellen.

(na)levering & nazorg

Wij houden u op de hoogte van de dag van levering. Het moment suprême! Meestal brengen we de kleding zelf, simpelweg omdat we de reacties graag met eigen ogen zien en ter plekke kleine aanpassingen kunnen doen.
Alle kleding is minimaal drie jaar na te leveren. Is er voor u een unieke stof geprint, dan houden we voor u wat extra meters op voorraad. Gaat er aan een kledingstuk iets kapot, dan overleggen we hoe we dit het handigst oplossen.